Tervehdys kaikki oluen ystävät, oluen valmistus palasi Kuopioon tasan 10 vuotta sitten ja se on toki juhlan arvoinen asia.

Ensimmäinen valmistamamme tuote oli mansikkalimonadi, joka valmistettiin 50 neliöisessä panimotilassa. Tuolloin valmistuskapasiteetti oli vain 200 litraa kertakeitolla.

Näistä ajoista on menty isoin harppauksin eteenpäin ja tänä päivänä oluet valmistetaan yli 700m2 tuotantotiloissa 3000L keitto kapasiteetilla Kuopiossa Kallaveden äärellä. Valikoima on limonadeista monipuolistunut erilaisiin oluisiin ja long drinkeihin. Erilaisia oluttyylejä on valmistettu yli 40 erilaista, voitettu Suomen Paras Olut -palkinto ja saatu tuotteet niin kansalliseen levitykseen kuin myös vientiin ja risteilijöille tarjolle.

Myös oma myymälä ja terassi palvelevat Saaristokaupungin vilkkaan ohikulkuliikenteen tuomia asiakkaita. 10-vuotias Iso-Kallan Panimo kiittää kaikkia asiakkaitaan kuluneista vuosista ja toivottaa uudet asiakkaat lämpimästi tervetulleeksi tutustumaan maistuviin tuotteisiimme.

Tervetuloa juhlimaan synttäreitä lauantaina 17.6.2023 Sawo House Gardeniin. Lisätiedot tapahtumasta löytyy tästä.

Pasi Pelkonen
Toimitusjohtaja